Vest4

Услед погоршања епидемијске ситуације, у циљу заштите здравља, Школа је донела одлуку да у ЧЕТВРТАК 1. септембра организује пријем првака на следећи начин:

Списак ученика по одељењима биће истакнут на сајту школе у СРЕДУ 31. августа у току преподнева.

Ученици и родитељи одељења 1/1, 1/2, 1/3 долазе у школско двориште, улаз из улице Надежде Петровић у 18 часова. После прозивке ученици и њихови родитељи са учитељицама одлазе у своје учионице, где ће им учитељи дати све неопходне информације.

Ученици и родитељи одељења 1/4, 1/5, 1/6 долазе у школско двориште, улаз из улице Надежде Петровић у 18.30 часова. После прозивке ученици и њихови родитељи са учитељицама одлазе у своје учионице, где ће им учитељи дати све неопходне информације.

Сви ученици првог разреда добиће тог дана бесплатне уџбенике. За све ученике чији су родитељи исказали потребу за продуженим боравком омогућено је место у боравку. Продужени боравак за ученике првог разреда почеће од четвртка 8. септембра, по адаптације ученика на нову социјалну средину и простор у школи. Све неоходне информације о раду боравка родитељи ће добити на првом родитељском састанку.

Од петка 2. септембра ученици првог разреда имају наставу у преподневној смени, од 8 часова.

 

Милан Бајић, директор школе