Druzenje2021Nasl

Поводом Светског дана детета у оквиру Дечје недеље, 04.10. - 10.10.2021. ученици IV разреда су својим најмлађим другарима првог разреда направили честитке Добродошлице. Честитали су им полазак у школу, пожелели успех у учењу, да стекну пуно добрих другара...

Knjige

Представљамо књиге које смо читали током летњег распуста.

Изнели смо своје утиске са жељом да заинтересујемо и друге да прочитају ове књиге.

Уз књигу се лепше расте!

 

Учитељица, Сандра Мирчић

Поштовани родитељи,

Уз поштовање свих мера заштите од вируса а на основу Стручног упутства за организацију и реализацију образовно-васпитног рада у основној школи (МПТР, број: 610-00-00763/2021-07) ОШ “Јосиф Панчић“ донела је одлуку да у уторак 31.августа омогући родитељима и ученицима првог разреда да упознају свог учитеља и добију све неопходне информације о начину рада у наредном периоду на првом родитељском састанку.

Vest2

Поштовани родитељи,

Ученици парних разреда (други, четврти, шести и осми разред) од 01. септембра наставу похађају у преподневној смени, са почетком у 8 часова.

Ученици трећег, петог и седмог разреда наставу похађају у поподневној смени, са почетком у 14 часова.

ZokiKnjige2

Поштовани родитељи,

Град Београд, преко Фондације за младе таленте града Београда, расписује јавни позив за доделу бесповратних новчаних средстава у висини основног пакета штампаних уџбеника за ПРВИ и ДРУГИ разред (за предмете: математика, српски језик/матерњи језик, свет око нас и страни језик као обавезан предмет) за ученике основних школа на територији града Београда за школску 2021/2022. годину.