Josif Pančić

Упис првака

Поштовани,

Уписивање ђака у први разред основне школе спроводи се само у заказаном термину. Да бисте електронским путем заказали термин за упис, од 28. маја на Порталу еУправа биће омогућена услуга електронског заказивања термина за упис и тестирање детета у ОШ. Услуга ће бити доступна од 28. маја.

Опширније: Упис првака

Обавештење о почетку рада продуженог боравка за ученике чији су родитељи исказали потребу

Поштовани родитељи, од понедељка 11.маја 2020.године започиње рад неколико малих група продуженог боравка. То ће бити ученици школе који су и пре епидемије похађали продужени боравак у школи. Односи се само на ученике чији су родитељи исказали потребу, због обавеза на радном месту, да се продужени боравак организује по окончању ванредног стања у земљи. Школа на даљину се наставља, по одлуци министарства, за све ученике ОШ“ Јосиф Панчић“.

Опширније: Обавештење о почетку рада продуженог боравка за ученике чији су родитељи исказали потребу

Дечије новине IV6

Одељење IV6 је, за време наставе на даљину, урадило дечије новине. Прочитајте шта су све написали, научите нешто ново, забавите се и уживајте.

Опширније: Дечије новине IV6

Наша школа на даљину

Драги наши ученици и драги родитељи,

Стигосмо заједно до седме недеље школовања на даљину. Уз мање или веће проблеме сви заједно учимо, дружимо се на даљину, радимо преко платформи.

Опширније: Наша школа на даљину

Распореди наставе за основну школу

Поштовани родитељи,

Министарство просвете, науке и технолошког развоја припремило је едукативне садржаје за учење на даљину, који ће бити емитовани на Радио телевизији Србије, Канал 3.

Опширније: Распореди наставе за основну школу

Ви сте овде: Почетна Актуелно Школске вести